TIETOKONEET JA HUOLTO

Huom. Lista myytävistä koneista tekstin alapuolella !

Tietokoneet ja ATKTietokonehuolto, tietohuolto ja viruspuhdistus. Myös tiedostojen pelastus sekä tietokoneiden päivitykset.

Rakennamme tietokoneita kaikenlaisiin tarkoituksiin: Teollisuuteen, toimistoihin, kotiin ja pelaajille. Meiltä saat myös erikoistietokoneet. Lisäksi toimitamme  varaosia tietokoneisiin. Myös purkuosia, esim. näyttöjä ja jäähdytyselementtejä kannettaviin on saatavana hyvä valikoima. (voi kysellä s-postilla (myynti@mkm-konekeskus.com)

Myös korjausarviot vakuutusyhtiöitä varten meiltä.

Vinkkejä koneen tarkistamiseen ennen huoltoon tuontia:

-Jos kannettava tietokone ei käynnisty, niin koita irrottaa akku ja kokeilla käynnistämistä ilman että akku on paikallaan.

– Varmistu että kannettavan tietokoneen virtalähde toimii, tarkistamalla että latauksen valo syttyy tietokoneessa kun johto kytketään.

– Huoltoon  pitää koneen mukaan liittää myös virtalähde.

Leasing-käytöstä palautuneet kannettavat tietokoneet on meillä käyty läpi tarkasti ja testattu. Kuntoluokat on jaettu kahteen ryhmään. Grade A on lähes uudenveroinen ja Grade B koneissa voi olla naarmuja tai muita pieniä vauriota, nämä kerrotaan erikseen. Koneet toimitetaan Windows 10 käyttöjärjestelmällä (halutessa myös Windows 7:llä)
Tarjoamme myymillemme koneille 6 kuukauden takuun.
Takuu alkaa aina ostopäivästä (Matkahuollon kautta toimitettavat tuotteet) tai kun tuote noudetaan meiltä. Pääsääntöisesti vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen.
Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.
Takuu ei korvaa akkua eikä ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.
Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaan itse suorittamat komponentti asennukset eväävät takuun.
Takuupalautuksissa on aina ensin otettava yhteys meihin. Paras tapa on lähettää meille vikakuvaus sähköpostilla osoitteeseen myynti@mkm-konekeskus.com . Sähköpostista tulee käydä ilmi alkuperäisen ostajan tiedot ja laskun numero.
Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 60 euron tarkastusmaksun, sekä toimituskulut.

Ostajan toiveiden mukaisesti koneisiin voidaan lisäoptioina vaihtaa mm. SSD- levy tai lisätä muistia. Näistä voi kysellä sähköpostilla (myynti@mkm-konekeskus.com)

Tietokoneet
Fujitsu
Dell
HP
Lenovo