Tilausehdot

TILAAMINEN

Voit tilata tuotteitamme verkkokaupastamme www.reusecenter.fi. Siellä näet myös tuotteiden saatavuuden. Tosin aina jos olet epävarma onko tuotteita saatavana tai tuotteen saldo näyttää nollaa, niin voit kysellä saatavuudesta sähköpostilla (mkm@mkm-konekeskus.com) Tavaraa tulee sisään kokoajan ja verkkokaupan päivitykset tehdään vasta kun tuote on asennettu ja luetteloitu.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Verkkokaupasta löytvät yleisimmät käytetyt maksuvaihtoehdot. Mm. Klarna.

LÄHETYS- JA TOIMITUSEHDOT

Lähetys- ja toimituskuluina peritään 0 euroa ja toimitus tapahtuu lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.  Myös nouto liikkeestä ilman kuluja on mahdollista.

Toimitusaika tuotteille on 1–4  arkipäivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, ilmoitamme siitä erikseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos tuotetta ei enää ole saatavilla ilmoitamme siitä erikseen.

Emme toimita ulkomaille.

VAHINGOITTUNUT TUOTE TAI PAKETTI

Mikäli paketti on kärsinyt tai vioittunut matkalla, tee reklamaatio noutopisteessä ja ilmoita asiasta välittömästi sähköpostilla: mkm@mkm-konekeskus.com .

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). MKM-Tech. Oy pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ja virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

ASIAKASREKISTERI JA HENKILÖTIEDOT

Tarkista aina ennen tilauksesi vahvistamista, että henkilö- ja osoitetietosi ovat oikein. Päivitämme asiakasrekisterimme tilausvahvistuksen perusteella. Mikäli tuotteet on tilattu väärään osoitteeseen, emme korvaa kadonneita paketteja. Asiakasrekisterissä olevia tietoja emme luovuta eteenpäin. (tarkempi relisteriselvitys sivuillamme reusecenter.fi)

PALAUTUSOIKEUS

Kaikissa verkkokaupan tuotteissa on neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteiden on oltava alkuperäiskunnossa. Mukaan on liitettävä ostajan tarkat tiedot, ostajan tilinumero ja lähete/kuitti, jolloin palautamme kauppahinnan  ostajan ilmoittamalle pankkitilille.