Tilausehdot

TILAAMINEN

Saat tilauksesta vahvistuksen ja laskun ilmoittamaasi sähköpostiin. Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Maksutapoina toimivat ainoastaan ennakkomaksu,  tai liikkeessä maksaminen. Kun olet maksanut laskun ja suoritus näkyy tilillämme, tavara lähtee meiltä.

LÄHETYS- JA TOIMITUSEHDOT

Lähetys- ja toimituskuluina peritään 0 euroa ja toimitus tapahtuu lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.  Myös nouto liikkeestä ilman kuluja on mahdollista.

Toimitusaika tuotteille on 1–4  arkipäivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, ilmoitamme siitä erikseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos tuotetta ei enää ole saatavilla ilmoitamme siitä erikseen.

Emme toimita ulkomaille.

VAHINGOITTUNUT TUOTE TAI PAKETTI

Mikäli paketti on kärsinyt tai vioittunut matkalla, tee reklamaatio noutopisteessä ja ilmoita asiasta välittömästi sähköpostilla: mkm@mkm-konekeskus.com .

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). MKM-Tech. Oy pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ja virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

ASIAKASREKISTERI JA HENKILÖTIEDOT

Tarkista aina ennen tilauksesi vahvistamista, että henkilö- ja osoitetietosi ovat oikein. Päivitämme asiakasrekisterimme tilausvahvistuksen perusteella. Mikäli tuotteet on tilattu väärään osoitteeseen, emme korvaa kadonneita paketteja. Asiakasrekisterissä olevia tietoja emme luovuta eteenpäin.

PALAUTUSOIKEUS

Kaikissa verkkokaupan tuotteissa on neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteiden on oltava alkuperäiskunnossa. Mukaan on liitettävä ostajan tarkat tiedot, ostajan tilinumero ja lähete/kuitti, jolloin palautamme kauppahinnan  ostajan ilmoittamalle pankkitilille.